Hudvård

Ansiktsbehandling och hudvård upptäck din naturliga skönhet

Välkommen till Torsplanskliniken, din partner för skräddarsydd hudvård och ansiktsbehandlingar som framhäver din naturliga skönhet. Vi tror på att ta hand om din hud på ett unikt och personligt sätt, vi är här för att hjälpa dig att uppnå en strålande och frisk hud.

Varför Hudvård

Huden är vår kropps största organ, och det är viktigt att ge den rätt vård och uppmärksamhet. Vi på Torsplanskliniken förstår att varje hud är unik och kräver individuell behandling. Vår målsättning är att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat för just din hudtyp och dina specifika behov.

Några fördelar med hudvård

Förbättrad hudkvalitet

Våra ansiktsbehandlingar och hudvårdsrutiner är utformade för att rengöra, exfoliera och återfukta huden, vilket resulterar i en klarare, jämnare och mer strålande hud.

Åldersbekämpning

Flera av våra behandlingar hjälper till att minska fina linjer och rynkor, öka hudens fasthet och ge dig ett ungdomligare utseende

Minskad stress

Vår hudvård är inte bara en behandling för din hud utan även för ditt välmående. De är avkopplande upplevelser som minskar stress och ger dig en chans att koppla av och njuta.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar och hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hudtyp och dina mål.

Hållbar skönhet

Vi betonar vikten av att vårda din hud på lång sikt, vilket resulterar i en hållbar skönhet och en sundare hud.

Övrig hudvård

Freezpen Cryobehandling
NBE 500

Fransar & bryn

Frans & brynfärgning
Browlift
Lashlift

Hårborttagning

Diatermi
Vaxning
Diod laser

Tatueringsborttagning

Med PhiLaser

EM SLIM

EM Slim Sculpt/muskeluppbyggnad

Massage

Klassisk massage
Ansiktsmassage
Friskvårdsmassage

Våra Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling klassisk, lyx med mera Carbon peeling/ Hollywood peeling ansikte Dermaplaning NBE 500 ansikte Hyaluron Pen Fillers utan nålar PRX-T33 IMAGE O2 Lift Microdermabrasion/Hudslippning Dermapen 4 Ansikte Mesoterapi / skinbooster

Jag som jobbar med hudvård

Farida Bay
Aukt. Hudterapeut

Kontakta oss

Låt Torsplanskliniken hjälpa dig att uppnå och bevara en strålande och frisk hud. Kontakta oss idag för att boka din hudvårdsbehandling eller om du har några frågor om våra tjänster.
Vi ser fram emot att vara din partner på vägen till en vackrare och friskare hud. Välkommen till Torsplanskliniken!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå