Företagsmassage

Skapa ett mer trivsamt arbetsklimat på din arbetsplats

Massage förbättrar vårt immunförsvar genom att stimulera produktionen av vita blodkroppar.
Detta är en viktig del av vårt immunförsvar och gör oss mer tåliga mot infektioner.
Massage ökar likaså blodcirkulationen i kroppen vilket är värdefullt och läkande för hela kroppen och de inre organen.

Minskad stress och sjukfrånvaro med företagsmassage

Stress är ett ökat samhällsproblem, därför använder många företag sig av företagsmassage. Vid massage frigörs oxytocin i kroppen som gör oss lugna, sänker pulsen och blodtrycket vilket ökar ditt välbefinnande och sänker kroppens stressreaktioner.

Många arbetsgivare vill skapa en bättre arbetsmiljö och minska sina anställdas sjukfrånvaro och de kostnader som sjukskrivningar för med sig. Massage är en av de mest populära friskvårdstjänsterna för att uppnå det ute på arbetsplatserna. Torsplanskliniken har mångårig erfarenhet av massage på företag och kommer ut till er en eller flera gånger i veckan.

Fördelar med företagsmassage

Minskad stress

Företagsmassage är ett utmärkt sätt att minska stressnivåerna hos era anställda. Det kan bidra till att förbättra deras fysiska och mentala hälsa, och därmed deras arbetsprestation.

Ökad produktivitet

Avkopplade och välmående anställda är mer benägna att vara produktiva och effektiva på arbetsplatsen.

Förbättrad arbetsmiljö

Att erbjuda företagsmassage visar att ni bryr er om era anställdas välbefinnande och kan bidra till en positiv arbetsmiljö.

Förhindrar arbetsrelaterade skador

Massage kan hjälpa till att lindra muskelspänningar och förhindra arbetsrelaterade skador som kan uppstå vid repetitiva arbetsuppgifter.

Kontorsmassage

Behandlingen tar 15-20 minuter per person (3-4 pers. i tim). Man sitter på en massagestol och massören går igenom nacke, axlar, armar och rygg. Tidseffektiv eftersom man inte behöver ta av sig kläderna. Behandlingen är trots den korta tiden mycket uppskattad. En förebyggande behandling som lindrar stress.

Klassisk massage

Behandlingen tar 20-30 min (2-3 pers. i tim). Här ligger man på massagebänken med bar överkropp och massören går igenom rygg, axlar, nacke, armar eller jobbar med ett specifikt område man har besvär med. Massagen är både förebyggande och behandlande.
br> Torsplanskliniken tillhandahåller all utrustning för massagebehandlingarna och terapeuterna är certifierad av Branschrådet Svensk Massage och har patientförsäkring. Om så önskas kan vi ta hand om bokningarna. Debitering sker per timme en gång i månaden (faktura). Naprapati, kiropraktik, osteopati, medicinsk laser, hälsocoachning, fystest,föreläsningar eller hel friskvårdsentreprenad.

Våra referenser

Vill ni också prova företagsmassage?

På Torsplanskliniken är vi glada över att erbjuda företagsmassage som en möjlighet för er att ta hand om era anställdas hälsa och välmående. Vi tror starkt på att en avslappnad och stressfri arbetsmiljö främjar produktivitet och trivsel.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå