Företagsmassage

Många arbetsgivare vill skapa en bättre arbetsmiljö och minska sina anställdas sjukfrånvaro och de kostnader sjukskrivningar för med sig. Massage är en av de mest populära friskvårdstjänsterna för att uppnå det ute på arbetsplatserna. TorsplansKliniken har mångårig erfarenhet av massage på företag och kommer ut till er en eller flera gånger i veckan.

Kontorsmassage

Behandlingen tar 15-20 minuter per person (3-4 pers. i tim). Man sitter på en massagestol och massören går igenom nacke, axlar, armar och rygg. Tidseffektiv eftersom man inte behöver ta av sig kläderna. Behandlingen är trots den korta tiden mycket uppskattad. En förebyggande behandling som lindrar stress.

Klassisk massage

Behandlingen tar 20-30 min (2-3 pers. i tim). Här ligger man på massagebänken med bar överkropp och massören går igenom rygg, axlar, nacke, armar eller jobbar med ett specifik område man har besvär med. Både förebyggande och behandlande.

TorsplansKliniken tillhandahåller all utrustning för massagebehandlingarna och terapeuterna är certifierade av Branschrådet Svensk Massage och har patientförsäkring. Om så önskas kan vi ta hand om bokningarna. Debitering sker per timme en gång i månaden (faktura).

Naprapati, kiropraktik, osteopati, medicinisk laser, hälsocoachning, fystest,föreläsningar eller hel friskvårdsentreprenad.

Referenser